Boka Kotorska

Najveći zaljev jadranskog mora ulazi čak 28 kilometara u kopno, prepun je draga i uvala, malih otočića, prolaza i tjesnaca. Naravno radi se o zaljevu Boka Kotorska.
Boka Kotorska

Ovaj zaljev krije najbolje tajne Crne Gore, prelijepe gradove bogate povijesti i kulture. Na obali dužine 105 kilometara stoje Herceg Novi, Perast, Risno, Kotor i Tivat te mnoštvo manjih mjesta. Zahvaljujući svojoj kulturnoj i povijesnoj vrijednosti Boka Kotorska uvrštena je u UNESCO popis svjetske baštine.

Obzirom na 240 sunčanih dana godišnje, predivan krajolik koji ostavlja bez daha i izvanredno lokalno gostoprimstvo, Boka Kotorska idealna je destinacija za vaš sljedeći odmor. Svejedno je hoćete li odabrati Kotorski, Risanski ili Tivatski zaljev koji su dio Boke Kotorske, zabava, odmor i opuštanje čekaju vas u svakom od njih. 

Predivne plaže uzduž cijelog zaljeva daju vam mnoštvo opcija za odabir, od pješčanih do stjenovitih plaža, za svakoga postoji ona savršena. Za avanturiste i istraživače u vama tu su mnogi mali otoci, tjesnaci i uvale oko kojih se može ploviti i uživati u vožnji brodom. Mnoge aktivnosti na vodi i kopnu spremne su da ih isprobate, a ni gastronomska ponuda neće vas razočarati. 

Pripremite se na nezaboravno iskustvo na slikovitom crnogorskom primorju i dopustite da vas u potpunosti očara. 

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »