Život u ritmu metropole

Život u ritmu metropole

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmena rezervacije

Rent a car Podgorica

Dobrodošli u Podgoricu!

Primorski grad na jugozapadu Crne Gore, koji je opisan kao grad sunca, mora i osamljenih zaliva, nalazi se u centralnom dijelu Boke Kotorske, zaliva na Jadranskom moru. Kada sletite na mali aerodrom u Tivtu, lako je doći do bilo kojeg primorskog grada u Crnoj Gori. Iz Tivta se u Herceg Novi stiže trajektom, a do Kotora i Budve Jadranskom magistralom.

Ovaj najmlađi grad u zalivu zbog svojih geografskih i klimatskih uslova i prelepe prirode mnogima je omiljeno odredište. Čak su i mnogi stanovnici susjednog Kotora ovdje sagradili svoje vikendice. Tivatske plaže su uređene i čiste, na Tivatskoj rivijeri ih ima čak 17. More je prijatne temperature, a miris maslina, lavande i ruzmarina potpuno će vas opustiti dok sedite u hladovini mirisnih borova na plaži.

Možda niste znali, ali u Tivtu postoji najluksuznija marina na Jadranu, marina superjahte Porto Montenegro. Pored marine tu je i odmaralište Porto Montenegro sa prostranim apartmanima, jedinstvenim restoranima i kafićima za dobar provod.

Ukoliko odlučite da ostanete u Tivtu da uživate na obali ili da iz Tivta sa svojim Carviz vozilom odete do nekog od drugih primorskih gradova Crne Gore, nećete pogrešiti, zabava i odmor su zagarantovani!

Kontaktirajte nas

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »