Budva

Najposjećenija turistička destinacija u Crnoj Gori poznata po ludom noćnom životu i prekrasno čistim plažama jest grad Budva. U podnožju gorostasnih planina, okupana suncem nalazi se Budva, jedan od najstarijih jadranskih gradova.
Budva

Zaštitni znak ovog grada svakako je Stari grad, srednjovjekovna tvrđava podignuta na poluotoku, koji je od velike povijesne i kulturne važnosti i pravo je blago ovoga mjesta. 

Osim raznolikosti kulturnih i povijesnih zanimljivosti, turiste u Budvu najviše privlači kristalno čisto more i noćni provodi. Uvale, otoci i grebeni oduševit će sve one koji vole istraživati obalu, a 17 prekrasnih pješčanih plaža na budvanskoj rivijeri savršen su izbor za sve željne sunčanja, kupanja i zabave na plaži. Budvanske plaže se prostiru na 38 km dugačke obale, a njihov pijesak spada u najviše kategorije čistoće. Svaka je na svoj način šarmantna i lijepa, a samo neke od poznatijih plaža su: Plaža Jaz, Plaža Mogren, “Ričardova glava“, Pizana, Slovenska (Slavenska) plaža, Bečićka plaža, Kraljičina plaža, Petrovačka plaža i Uvala Buljarice.

Osim predivnih prirodnih ljepota, ne smijemo zaboraviti na vrhunsku gastronomsku ponudu, gostoljubivost lokalaca i zagarantirano dobar provod u noćnom životu. U Budvi se partija danonoćno, beach partiji svakodnevica su prije izlaska u klubove navečer. U ljetnoj sezoni dešavanja su raznolika, od festivala do mnoštva izvođača u klubovima svako će u Budvi pronaći svoju vrstu zabave. 

Zaljubite se u ovaj šarmantan grad, stvorite nezaboravne uspomene i iskustva, a sve to omogućite si i učinite lakšim najmom Carwiz vozila koje odgovara vašim potrebama.

Vidimo se u Budvi! 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste saglasni s navedenom upotrebom. Više informacija »